de ultieme app voor de spontane horeca 

VANAF 1 JUNI IN

DE APPSTORE

1/6
 

Wij zijn ervan overtuigd dat de horeca ondanks de coronacrisis een omgeving kan creëren waarin een spontaan bezoek aan een horecaonderneming mogelijk is met zo min mogelijk rompslomp, zonder een tijdslot en zonder reserveringskosten. Hierdoor kan de gast als vanouds onbezorgd genieten van de gastvrijheid die de horeca te bieden heeft.

MISSIE

WAAROM DE NOKNOK APP GEBRUIKEN

ERVAAR HET GEMAK

01

SPONTAAN DE DEUR UIT

92% van de horeca bezoeken is spontaan. Zeker voor horeca zoals cafe's, koffiehuizen etc. reserveert men niet van tevoren. Momenteel moet er dus ook voor deze spontane horeca gereserveerd worden maar vaak weet je 's middags niet dat je er 's avonds nog even uit wilt. Bellen dan maar... mmm zeker druk. Er wordt niet opgenomen. Zal ik op de gok maar gaan kijken of ik naar binnen kan? 

Eventueel gevolg:

- men gaat niet

- discussie aan de deur

- rijen aan de deur

- teleurgestelde gasten

- omzet verlies voor uitbater


Met de NokNok App weet u en de gast meer.
De gast weet waar ie aan toe is en u wordt niet

gestoord door de telefoon die de hele avond staat

te rinkelen of er nog plek is.

GRATIS GEMAK VOOR DE GAST

Met de voor de gast gratis te downloaden noknok app kan de gast zien hoe druk het is bij de aangesloten horeca bedrijven en weet men dus of het nog mogelijk is om een bezoek te brengen. De gast kan zijn plek claimen en heeft dan na het akkoord gaan met het naleven van de huisregels omtrent corona een bepaalde tijd om de horecazaak binnen te lopen. Het horecabedrijf krijgt melding dat u eraan komt en kan uw favoriete drankje eventueel reeds klaarzetten.

02

03

WAT LEVERT HET U OP ALS
ONDERNEMER?

Het belangrijkste is natuurlijk tevreden gasten. Dat is wat u wil. Geen gasten aan de deur die u moet weigeren. Geen roodgloeiende telefoon met potentiële bezoekers die vragen of er nog een plekje is. Eerlijk deurbeleid, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

Voor slechts €10,- per maand ben je als horecabedrijf zichtbaar in de NokNok app die door ons de komende tijd ook verder ontwikkeld zal worden aan de wensen van deze tijd. 

Uw gasten kunnen

spontaan binnenkomen, het coronabeleid is reeds doorgenomen op de app en akkoord gegeven.Het levert u kostbare tijd op voor die extra service die nu juist zo hard nodig is om uw zaak overeind te houden.

Voor de ondernemer is er een business NokNok App waar u enig maatwerk kan verrichten.
Eindigen de maatregelen omtrent corona dan eindigt u ook uw abonnement als u dat wilt.
Geen verplichting of opzegtermijn.

 
 
IK BEN GEINTERESSEERD IN DE

Vul je gegevens hieronder in:

Dank voor uw interesse